Hoe kunt u melden

U kunt op 3 manieren een melding doen, namelijk via het invullen van een online meldformulier, telefonisch of via e-mail.

 • Melding via online meldformulier
  Klik hier als u via het online meldformulier een incident wilt aanmelden. U kunt via het meldformulier het incident bij zowel CSIRT-DSP als Agentschap Telecom melden. Maar u heeft via het meldformulier ook de optie om enkel een melding bij CSIRT-DSP te doen.  Indien u op het online meldformulier aangeeft alleen een melding te willen doen bij het CSIRT-DSP dan zult u zelf een melding bij Agentschap Telecom moeten doen. Aangezien het Agentschap Telecom en het CSIRT-DSP verschillende taken hebben, kan en zal het CSIRT-DSP uw melding niet doorsturen aan het Agentschap Telecom.
   
 • Telefonische melding
  Wilt u telefonisch een melding doen, dan kunt u continu bellen naar
  070-3796222. U betaalt de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: In dit geval doet u alleen een melding bij het CSIRT-DSP.
  Indien u buiten kantooruren (weekenddagen of doordeweeks van 17:00 uur tot 09:00 uur) een snelle reactie verwacht op een incident met aanzienlijke gevolgen, dan wordt u geadviseerd om telefonisch te melden. Indien u een melding ook telefonisch bij het Agentschap Telecom wilt doen, dan kunt u bellen naar 0900-7700027.
   
 • Melding via e-mail
  Wilt u via e-mail een melding doen, dan stuur u een e-mail naar csirt@csirtdsp.nl. Let op: in dit geval doet u alleen een melding bij het CSIRT-DSP. Indien u een melding ook bij het Agentschap Telecom wilt doen, dan kunt u hier klikken voor meer informatie.